|    |  Perfectionisme

Perfectionisme

Goed je best doen, een hoge lat (voor jezelf), perfect werk willen afleveren en kramp wanneer dat niet lukt. Gewoon volgende keer nog beter je best doen. Want dat zie je heel goed: je bemerkt alles waar nog wat aan verbeterd kan worden en wat net niet goed genoeg is. Een te hoge lat haalt ons helemaal onderuit. Je hebt zelden tot nooit een voldaan gevoel over jezelf of over het werk dat je hebt afgeleverd.

Hoe zou het zijn om voldoening van je werk te hebben. Om ergens met plezier aan te beginnen omdat je weet dat je goed werk levert en omdat je weet dat ‘goed’ goed genoeg is? Enig idee hoeveel rust en ontspanning dat geeft!? En dat leer je door de training Alexander Concept te volgen.

1776

mensen geholpen

Deelnemer testimonial

Hanneke, 54

Meer dan 20 jaar leed ik aan perfectionisme, slapeloosheid, pijn en stress. Halverwege een burn-out gekregen, waar ik van herstelde door veel te mediteren en rust te nemen, maar bovenstaande thema’s bleven bestaan. Ik was aan het eind van de werkweek volkomen uitgeput en kon ’s avonds niet iets doen vanwege moeheid. Bij ‘toeval’ hoorde ik over een lezing van het Alexander Concept. Even twijfelde ik nog (want ik moest in een groep….), en toen de (Gordiaanse)knoop doorgehakt. Ik was mijn eeuwige slapeloosheid en moeheid zat! Vele andere therapieën/trainingen hebben zeker geholpen om me weerbaarder te maken en in te laten zien hoe mijn patronen werken (o.a. mindfulness). Echter, deze training zie ik als een kers op de taart (heerlijk!). Ik ben WAKKER geworden, echt wakker. Dat geeft zoveel rust, zachtheid en helderheid in mijn leven en dat is een heerlijk gevoel. #zoblijdatikdetraininghebgevolgd

WhatsApp: 06 25343678
085 0645707
info@alexanderconcept.nl
Nieuwsbrief