|  Team

Het Team

Achter Alexander Concept

Helga

Oprichter en hoofdtrainer

Oprichter en bedenker van het Alexander Concept. Geaccrediteerd (journey)therapeut en systemische familie- en organisatieopstellingen.

Desiree

Hoofdtrainer

Socioloog en therapeut, opgeleid in systemisch werk en strategisch coachen. Ervaarde als oud-deelnemer zelf de helende kracht van de training.

Froukje

Hoofdtrainer

Gepromoveerd in klinische ethiek aan de VU. Combineert haar academisch werk met een eigen onderneming als dialoogtrainer en hoofdtrainer bij het Alexander Concept.

Fransien

Trainer

Gespecialiseerd in life- en loopbaancoaching. Herstelde zelf door de training van chronische vermoeidheid.

Inge

Trainer

Combineert haar werk als trainer met leadership coaching in de bancaire sector. Werkte hiervoor 28 jaar in leidinggevende functies en is van huis uit econoom.

Marinka

Trainer

Combineert haar werk als trainer met een eigen coachingspraktijk in haptonomie. Studeerde af als bedrijfskundige en werkte jarenlang als adviseur en leidinggevende in het bedrijfsleven.

Lilian

Trainer

Naast trainer en coach voor het Alexander Concept werkzaam als zorgcoördinator bij een congregatie. Opgeleid als fysiotherapeut met als specialisme kinderen.

Talitha

Trainer

Van huis uit bedrijfseconoom, werkzaam als coach, trainer en facilitator van teams. Bekwaamde zich verder in systemisch werken en loopbaancoaching.

Sylvia

Trainer

Studeerde Internationale bedrijfskunde en werkte daarna als adviseur, trainer en coach in het bedrijfsleven. Inmiddels zelfstandig coach en trainer met aandacht voor lichaamsbewustzijn en yogatherapie.

Meer

Trainer

Naast haar werk als trainer ook internationaal spreker en coach. Studeerde Beleid en Bestuur in Internationale Organisaties in Groningen en Montreal.

Astrid

Trainer

Legt zich in haar eigen praktijk als coach toe op jongvolwassenen met stress en burnout. Opgeleid in de Sociale Wetenschappen, specialiseerde zich daarna in systemisch werk, nlp en stresscounseling.

Lies

Trainer

Opgeleid in onder meer communicatie en humane wetenschappen. Herstelde als deelnemer aan de training zelf van ernstige gezondheidsklachten.

Joop

Trainer

Van huis uit natuurkundige. Was zo onder de indruk van de training het Alexander Concept dat hij zich aansloot als trainer. Volgde de Academie voor Coaching en Counselling.

Simone

Trainer

Afgestudeerd aan de HAN in groepswerk, legde ze zich toe op 1:1 coaching. Werkzaam als coach en trainer.

Sofie

Arts

Werkzaam als huisarts in eigen praktijk. Besloot niet langer aan ‘symptoombestrijding’ te doen en verwijs sindsdien geregeld patiënten met stressklachten door.

Odette

Operationeel manager

Ruim 26 jaar ervaring in de ondersteuning bij trainings- en adviesbureaus. Haar dochter volgde de training en herstelde volledig van chronische vermoedheid.

Anita

Operationeel manager

Volgde in 2015 de training en sindsdien liet de visie haar niet meer los. Werkte hiervoor als accountmanager in de reclame- en e-commerce branche.

Christine

Project manager

Van huis uit juriste en 20 jaar als manager werkzaam geweest bij bedrijven in de verzekering- en onderwijsbranche en laatselijk op het terrein van de jeugdzorg. Nu zet ze haar kwaliteiten als projectmanager in bij het Alexander Concept.

Henriette trainer

Henriëtte

Trainer

Henriëtte is sinds 1993 werkzaam als coach, therapeut, trainer. Ze is gespecialiseerd in loopbaancoaching, Mindfulness, systemisch & energetisch werken en Live The Connection.

WhatsApp: 06 25343678
085 0645707
info@alexanderconcept.nl
Nieuwsbrief