|    |  Persoonlijke ontwikkeling

Stap zetten in persoonlijke ontwikkeling?

Eigenlijk heb je alles heel goed op een rijtje. Een leuke en goedbetaalde baan, een heerlijk gezin met een fantastische man of vrouw en prachtige, opgroeiende kinderen. Je hebt een mooi huis en een actief sociaal leven. Je sport regelmatig, hebt geen slaapproblemen of allergieën. Geen hartklachten en ook geen maagproblemen. Je zit lekker in je vel, maar toch klopt er iets niet…

Soms ben je geïrriteerd zonder duidelijke reden. Heb je een gevoel van onrust zonder dat je het kunt benoemen. Of je gaat je eigen gevoelens uit de weg door constant grappen te vertellen. Je kunt slecht tegen kritiek, en als het moeilijk wordt dan trek je jezelf terug achter een muurtje. Het Alexander Concept is bij uitstek ook een geschikte training voor jou. We helpen je om vaste, ingesleten patronen te herkennen en daar uit te stappen. Je zet daarmee het raam open om een frisse wind door je leven te laten waaien.

1776

mensen geholpen

Deelnemer testimonial

Pieter, 53

Ik was al “gelukkig en succesvol”, geen ziekte of burn-out. Daarom had ik niet verwacht dat het Alexander Concept mij nog` iets mooiers kon brengen, persoonlijk én zakelijk. De trainers lieten mij inzien dat mijn ware kracht gesluierd bleef onder een web van subtiele, maar weinig behulpzame manieren en overtuigingen. Die sluiers herken ik steeds sneller bij anderen. Dat maakt samenwerken in lastige situaties voor mij veel eenvoudiger. Deze krachtige training wens ik iedereen toe in elke situatie.

WhatsApp: 06 25343678
085 0645707
info@alexanderconcept.nl
Nieuwsbrief