Zelfverzekerde medewerker

Resultaat

83% hersteld blijvend

Duurzaam resultaat

We bieden jou een ‘evidence based‘ traject:

  • 1307 deelnemers aan de training tussen 2011-2017.
  • 7 jaar onafhankelijk, wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met een arts en door de universiteit van Gent in Belgie.
  • 350 deelnemers vulden 1, 3, 6 en 12 maanden na de training de gevalideerde SF-36 Health Survey in. Dit zijn genoeg respondenten om de resultaten te mogen generaliseren.
  • 93% ervaarde direct na de training een lichamelijk en/of geestelijke gezondheidsverbetering.
  • 86% van de deelnemers hield dit effect vast; een uniek herstelpercentage.
Gezondheidstoestand na Ander Leven concept

Resultaten in woorden:

  • het lichamelijk en geestelijk welzijn verbetert naar het landelijk gemiddelde.
  • de vitaliteit van deelnemers ligt zelfs hoger dan het landelijk gemiddelde.
  • de training heeft aantoonbaar effect op alle deelnemers en op allerlei stress gerelateerde klachten. Van neerslachtigheid tot slaapproblemen, zenuwstelsel en botstelsel.

Het onderzoek

Wil je meer weten over het onderzoek?

Bekijk dan het filmpje waarin onderzoeker Tim Choy de resultaten met je doorneemt. Of download het rapport met daarin alle resultaten:

Theoretisch Fundament

Meer weten over het theoretische fundament van ons traject?

Onze training is gebaseerd op een stevig wetenschappelijk fundament. Zo weten we met dank aan neurowetenschap veel over de neuroplasticiteit van het brein. Ons brein is in staat om ‘nieuwe paden’ aan te leggen. Voor het instrueren van het brein werken we onder andere met technieken gestoeld op NLP (neurolinguïstisch programmeren), systemisch werk, mindfulness, oude oosterse en de nieuwste westerse inzichten.

86

% duurzaam resultaat

Testimonials.

Dit zeggen deelnemers

Jeroen, 26

Bij het bekijken van de site dacht ik ‘lekker zweverig, dit wordt dus niks’. Tijdens het consult veranderde ik al compleet van gedachten: ‘holy shit, dit is interessant!’ Tijdens de training kreeg ik dingen aangereikt die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. Ik raad het iedereen aan, met of zonder klachten.

Sanne, 24

Ik liep vast op mijn werk en had last van faalangst en stress. Wat ben ik blij dat ik de training heb gevolgd. Ik weet zeker dat ik op mijn 60e (en daarna) nog steeds zo energiek in het leven sta als nu.

Stefanie, 36

Het is een jaar na de ‘piek’ in mijn burn-outklachten en zes maanden na de training Het Alexander Concept. Ik geniet met volle teugen van mijn leven, gezin en mijn werk.

Ellen, 49

Ik ben blij dat het Alexander Concept op mijn weg is gekomen. Het was heel bijzonder om deze training samen met mijn partner en met collega’s te doen. Wat van jou is en wat je niet wilt delen, blijft ook van jou. Tegelijk schept het een collegiale band dat we met universele thema’s bleken te worstelen. Daarmee is ook de werksfeer sterk verbeterd.

Charlotte, 42

Het is 2 jaar geleden dat ik de training volgde en sindsdien geniet ik volop. Ik zit vol energie, heb zelfvertrouwen en kan veel zakelijker en met plezier mijn werk doen. En dat bovendien in dezelfde managersfunctie als voor mijn burn-out.

Ben je enthousiast over de resultaten?
Ben je al overtuigd van de resultaten?
WhatsApp: 06 25343678
085 0645707
info@alexanderconcept.nl
Nieuwsbrief