Ben jij medewerker?

Wat is het Alexander Concept?

Een traject van 3 maanden waarin we jou leren om zelf regie te nemen op jouw leven, jouw gezondheid en jouw geluk. Dit kan door gebruik te maken van de kwaliteiten van het brein. Het Alexander Concept koppelt de modernste neuro-fysische inzichten over de werking van ons brein aan eenvoudige, toepasbare tools. Neuroplasticiteit is het vermogen van de hersenen om nieuwe neuronverbindingen aan te maken. Simpel voor het brein, simpel toe te passen.

3 gesprek medewerker
Kennismakingsgesprek medewerker

Voor wie is het traject geschikt?

Het traject is geschikt voor bijna iedere professional, ongeacht leeftijd of (maatschappelijke) functie. Je hoeft eerlijk gezegd niet eens ziek te zijn om veel baat te hebben bij onze training. Of je nu lichamelijke, psychische, chronische, zogenaamde onverklaarbare of medisch verklaarbare klachten hebt; dat maakt voor het brein niets uit. Je leert jouw onbewuste brein instructies te geven waarmee optimale interactie tussen lichaam en geest ontstaat. Dit stopt jouw chronische stressreactie en daarmee stap je uit de ‘fight en flight’. Jouw eigen zelfherstellend vermogen doet de rest.

Wat levert het traject op?

Eigen regie

Altijd in staat stress te stoppen en energie te laten stromen.

Inzicht

Snappen hoe logisch het brein eigenlijk werkt en hoe je dankzij neuroplasticiteit geluk beïnvloedt.

Blijvend resultaat

Technieken die een leven lang, altijd toepasbaar zijn.

12

jaar ervaring

93%

% meer vitaliteit

2500

klanten geholpen

86%

% duurzaam resultaat

Aanbod

Trainingstraject

Optimaal aan de slag met ontwikkeling en herstel

Kennismaking

Een radicaal andere kijk op de oorzaak en aanpak van gezondheid en geluk

Testimonials.

Dit zeggen deelnemers

Jeroen, 26

Bij het bekijken van de site dacht ik ‘lekker zweverig, dit wordt dus niks’. Tijdens het consult veranderde ik al compleet van gedachten: ‘holy shit, dit is interessant!’ Tijdens de training kreeg ik dingen aangereikt die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. Ik raad het iedereen aan, met of zonder klachten.

Sanne, 24

Ik liep vast op mijn werk en had last van faalangst en stress. Wat ben ik blij dat ik de training heb gevolgd. Ik weet zeker dat ik op mijn 60e (en daarna) nog steeds zo energiek in het leven sta als nu.

Stefanie, 36

Het is een jaar na de ‘piek’ in mijn burn-outklachten en zes maanden na de training Het Alexander Concept. Ik geniet met volle teugen van mijn leven, gezin en mijn werk.

Ellen, 49

Ik ben blij dat het Alexander Concept op mijn weg is gekomen. Het was heel bijzonder om deze training samen met mijn partner en met collega’s te doen. Wat van jou is en wat je niet wilt delen, blijft ook van jou. Tegelijk schept het een collegiale band dat we met universele thema’s bleken te worstelen. Daarmee is ook de werksfeer sterk verbeterd.

Charlotte, 42

Het is 2 jaar geleden dat ik de training volgde en sindsdien geniet ik volop. Ik zit vol energie, heb zelfvertrouwen en kan veel zakelijker en met plezier mijn werk doen. En dat bovendien in dezelfde managersfunctie als voor mijn burn-out.

Agenda Training

Geen berichten gevonden.

Agenda Inspiratiesessie

Geen berichten gevonden.

Agenda Webinar

Geen berichten gevonden.

WhatsApp: 06 25343678
085 0645707
info@alexanderconcept.nl
Nieuwsbrief