|  Blog   |  Ik ben genezen van CVS / ME
a

Ik ben genezen van CVS / ME

Een indrukwekkend verhaal van een van onze oud-deelnemers. Evelien Van Oost heeft in maart 2019 onze training gevolgd. Nu, binnen een half jaar, kan ze zeggen dat ze genezen is van CVS/ME/fibromyalgie. Aan iedereen met deze diagnose zou Evelien willen zeggen: Volledig herstel is mogelijk. Geef de moed niet op! Blijf zoeken naar een methode die voor jou past. Laat je niet wijsmaken dat je hiermee zou moeten leren leven. Er wacht ook op jou een schitterend leven!

Herken jij je in het verhaal van Evelien? Hoe zou het voor je zijn om je energieverlies te stoppen? Met het Alexander Concept krijg je handvatten die je weer volledig energiek maken.

Lees hier het verhaal van Evelien Van Oost.

WhatsApp: 06 25343678
085 0645707
info@alexanderconcept.nl
Nieuwsbrief