Image Alt

Aanmelden

De eerste stap naar verandering
12

jaar ervaring

93%

% meer vitaliteit

2400

mensen geholpen

83%

% duurzaam resultaat

Aanmeldformulier

Klik op de button om je in te schrijven voor de training

Klik op de button om je in te schrijven voor de online inspiratiesessie.

Klik op de button om je in te schrijven voor het webinar

Vraag naar onze incompany mogelijkheden

  Contactpersoon

  Testimonials.

  Dit zeggen deelnemers

  Jeroen, 26

  Bij het bekijken van de site dacht ik ‘lekker zweverig, dit wordt dus niks’. Tijdens het consult veranderde ik al compleet van gedachten: ‘holy shit, dit is interessant!’ Tijdens de training kreeg ik dingen aangereikt die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. Ik raad het iedereen aan, met of zonder klachten.

  Sanne, 24

  Ik liep vast op mijn werk en had last van faalangst en stress. Wat ben ik blij dat ik de training heb gevolgd. Ik weet zeker dat ik op mijn 60e (en daarna) nog steeds zo energiek in het leven sta als nu.

  Stefanie, 36

  Het is een jaar na de ‘piek’ in mijn burn-outklachten en zes maanden na de training Het Alexander Concept. Ik geniet met volle teugen van mijn leven, gezin en mijn werk.

  Ellen, 49

  Ik ben blij dat het Alexander Concept op mijn weg is gekomen. Het was heel bijzonder om deze training samen met mijn partner en met collega’s te doen. Wat van jou is en wat je niet wilt delen, blijft ook van jou. Tegelijk schept het een collegiale band dat we met universele thema’s bleken te worstelen. Daarmee is ook de werksfeer sterk verbeterd.

  Charlotte, 42

  Het is 2 jaar geleden dat ik de training volgde en sindsdien geniet ik volop. Ik zit vol energie, heb zelfvertrouwen en kan veel zakelijker en met plezier mijn werk doen. En dat bovendien in dezelfde managersfunctie als voor mijn burn-out.

  Aanbod en trainingsfases

  WhatsApp: 06 25343678
  085 0645707
  info@alexanderconcept.nl
  Nieuwsbrief